Krishna Logo
qa training in canada now
Divied
Call: Anusha @ 1 (877) 864-8462

 

Latest News
Home Navigation Divied
INTERVIEW Navigation Divied MANUAL TESTING
Showing 411 - 420 of 510 Previous | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | Next
MANUAL TESTING
 
411. What Is End To End Testing?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: End to end testing uses two or more sets at multiple locations to simulate a fault at every end of transmission line simultaneously to evaluate the entire protective scheme as a total.

 
 
412. What Is First Customer Shipment?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: New software that is build and released to the first paying customer.

 
 
413. What Is Dynamic Unit Testing?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: Dynamic unit testing is execution based testing methodology in which a program unit is actually executed and its outcomes are observed.

 
 
414. Test Suite
Date Posted: 06/26/2012

What is test suite?

Ans: Test suite is certain group of test cases that are executed as a package in exact sequence. These are mainly related by area of system that they exercise by their priority or content.

 
 
415. What Is Extreme Programming?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: Software development methodology which is self adaptive and people oriented.  XP begins with five value; communication, feedback, courage and respect. It then builds up to12 rules/expectation which XP project should follow.

 
 
416. What Is Test Prioritization?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: Test prioritization is order of executing test cases according to particular criteria.

 
 
417. What Is Scrum?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: Scrum is project management method for software development. It is an iterative, incremental process for developing any product or managing any work.

 
 
418. What Is Emulator?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: Emulator permits computer programs to run on a platform m other than one for which programs are written originally.
 

 
 
419. What Is Dynamic Testing?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: Dynamic testing helps to locate the faults which might be in executable data. This can also be defined as Testing that is conducted by executing the program with real inputs.

 
 
420. What Is Application Dependency Testing?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: The application dependency testing verifies if the application in conformance with variability and constraints dependencies specified in domain and application variability models.

 
Showing 411 - 420 of 510 Previous | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | Next
Shadow Bottom
 
 
© 2005 -