Krishna Logo
qa training in canada now
Divied
Call: Anusha @ 1 (877) 864-8462

 

Latest News
Home Navigation Divied
INTERVIEW Navigation Divied MANUAL TESTING
Showing 381 - 390 of 510 Previous | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | Next
MANUAL TESTING
 
381. What Is Scalability Testing?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: Scalability testing is a performance testing which is focused towards ensuring the application under test whether it handles increase in work load.

 
 
382. What Is Sanity Testing?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: Sanity testing is mainly used to determine the major functional elements of a software whether it is basically operational or not. This is similar to sanity testing.

 
 
383. What Is Release Candidate?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: Release candidate is a pre-release version, which consists of functionality of final version, but which needs to be tested for bugs and these bugs should be removed before releasing the final version.

 
 
384. What Is Regression Testing?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: Regression testing is used to retest formerly tested programs by following modifications to ensure that faults have not been introduced or uncovered as a result of changes made.

 
 
385. What Is Static Analysis?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: This is the analysis of program carried out without executing a program.

 
 
386. What Is A Quality System?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: This system consists of organizational structure, responsibilities, procedures, policies and resource for implementing quality management.

 
 
387. What Is Quality Policy?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: Quality policy is the intension and direction of an organization considering quality officially as expressed by top management.

 
 
388. What Is Quality Management?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: This is the aspect of general management function that determines and implements the quality policy.

 
 
389. What Is Quality Control
Date Posted: 06/26/2012

What is Quality control?

Ans: Quality control is an operational technique which is used to fulfill and verify the quality of system.

 
 
390. What Is Ramp Testing?
Date Posted: 06/26/2012

Ans: Ramp testing is used to raise a input signal until system breaks down.

 
Showing 381 - 390 of 510 Previous | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | Next
Shadow Bottom
 
 
© 2005 -